Друзі подарували автобус

     Незважаючи на політичну ситуацію (воєнний стан в Україні, спричинений збройною агресією російської федерації), несприятливі погодні умови, небайдужі люди продовжують дарувати сюрпризи вихованцям КЗ «Березнянський НРЦ».

 

      Заклад давно потребував автомобіля, яким можна було б здійснювати перевіз дітей на медичні комісії, медичні обстеження, консультації, оздоровлення, реабілітацію тощо. І ось, морозного і сніжного дня початку 2024 року, мрія здійснилась. Наші друзі, спонсори -  Громадська Організація «Фундація допомоги захисникам LesiaUA» подарували мікроавтобус «MERCEDES BENZ 413 ». Дитячій радості не було меж. Вони вже мріють про те, щоб якнайшвидше закінчилась війна, наша країна перемогла і можна було безперешкодно і безпечно здійснювати екскурсійні поїздки, продовжувати пізнавати історію рідного краю.

 

     Працівники закладу з нетерпінням чекають повернення після зимових канікул своїх вихованців в Центр де, дякуючи небайдужим людям, трапляються дива і здійснюються мрії, щоб побачити в дитячих оченятах вогники надії  і віри в те, що про них піклуються, а отже ніякий ворог для нас не страшний.

 

    Народна мудрість говорить про те, що зроблене для дітей добро приносить повагу і шану тому, хто це робить, а добре ім’я – це найбільше багатство і хто добро творить, тому Бог відплатить.

 

   Ми чудово  розуміємо, які непрості часи сьогодні всі переживають, але так хочеться вірити в те, що все зміниться і сьогоднішні діти, яким будувати нашу державу оцінять те добро, яке для них зробили і будуть його примножувати.