Новорічне свято у Центрі

З приходом зими все більше відчувається новорічний настрій. Напередодні Нового року  ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни в країні і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

 

     Новорічне свято з нетерпінням чекають всі: від малого до великого. Святковий настрій відчувається задовго до зустрічі Нового року. Новорічні свята для дітей усіх поколінь асоціюються із неповторною атмосферою чарівної казки

 

     Ця казка привела вихованців КЗ «Березнянський НРЦ» у світ, сповнених пригод, таємниць та несподіванок, і  викликала надзвичайне захоплення  і незабутні враження від  гри акторів, світлових ефектів, костюмів героїв та декорацій. 

 

      Найкращим показником задоволення від перегляду цієї  вистави у ці зимові свята   є надія на наступну зустріч із чарівним світом мистецтва.

 

  Дитячі посмішки, радісні оплески, хоровод з Новим Роком, Зимонькою і Бабусею Ягусею - усе це створювало атмосферу позитиву і гарного святкового настрою.
   Всі вихованці отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, а це – найдорожче, що можуть подарувати наші діточки.

 

  Даруючи дітям казку, бажаємо їм рости в любові і турботі, щасливими і здоровими.