Свято Миколая

   Як і всі українські діти, вихованці КЗ «Березнянський  навчально – реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради з нетерпінням чекають святого Миколая, адже цей божий угодник, що  піклується про дітей, направляє їх на праведну дорогу, завжди приходить до закладу з подарунками. Так і цього року, Миколай завітав не сам, а з людьми, які не байдужі до долі дітей з особливими освітніми потребами. Цього дня до Центру завітали представники  ТОВ «Спільно українсько – німецького підприємства «Автострада» і подарували диванчики в зону відпочинку  та солодощі для вихованців  і морозильну скриню  для зберігання продуктів. Інспектори Чернігівського районного управління поліції ГУНП в Чернігівській області також подарували дітям солодощі.

 

       Вихователь Світлана Салуян разом з вихованцями підготували  для гостей театралізоване дійство, гості спілкувалися зі школярами і особисто вручили солодощі кожній дитині. В знак вдячності, діти подарували дорогим гостям власноруч виготовлені Новорічні сувеніри.

 

      Працівники Центру представили свої вироби на благодійному ярмарку, зароблені кошти від якого будуть передані на потреби ЗСУ.