Друзі з Латвії завітали до Центру

 

Зима – чудова пора року,  вона  приносить дітлахам  безліч розваг і найбільшу кількість святкових днів  з подарунками. Але в цьому році зима видалась особливою: в Україні триває воєнний стан спричинений збройною агресією російської федерації.

 

     Напередодні Новорічних  та Різдвяних свят вихованці КЗ «Березнянський НРЦ», як завжди, писали листи святому Миколаю. Цьогорічні листи відрізнялися лише тим, що діти, здебільшого, просили  ПЕРЕМОГИ і мирного неба для своєї країни. Ну і, звичайно ж, у кожного були свої прохання, адже життя продовжується, свято є свято, і ніхто не має права забирати його у дітей, особливо коли це стосується дітей з особливими потребами.

 

    Вони мають вірити в дива і таки дива трапляються. На вихованців Центру, які скоро повернуться для продовження навчання в закладі після зимових канікул, чекає новорічний сюрприз – іменні комплекти подарунків, що надійшли від латвійських друзів. Це солодощі та ті речі, які замовляли діти святому Миколаю.

 

      Працівники закладу з нетерпінням чекають своїх вихованців в Центр де, дякуючи небайдужим людям, трапляються дива і здійснюються мрії, щоб побачити в дитячих оченятах вогники надії  і віри в те, що про них піклуються, а отже ніякий ворог для нас не страшний.