Свято Святого Миколая

 Всі дітлахи з нетерпінням, щороку, чекають доброго Миколая. Святий Миколай завжди дарує гостинці всім, хто добре себе поводив, захищає скривджених,  беззахисних. Він не тільки ощедрює подарунками, допомагає в біді, але й навчає бути добрим, чемним і розумним.

Такими рисами наділені діти з особливими освітніми потребами КЗ «Березнянський НРЦ». Вони боязко і водночас із завзятістю бралися до роботи готуючись до Різдвяного ярмарку. Власноруч виготовляли подарунки  -  новорічні сувеніри, які мали можливість продати. Із гордістю демонстрували свої роботи. Такі моменти є справжніми! Не фальшивими!

Всі роботи з радістю розкупили гості свята та працівники закладу.

До закладу завітали представники ТОВ СП «Автострада», начальник Департаменту та начальник відділу Офісу Генерального прокурора,  інспектори сектору ювенальної превенції та інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського РВУП ГУНП у Чернігівській області, які привітали вихованців Центру зі святом Святого Миколая та подарували дітям солодощі, акумуляторні лампи, акумуляторні лампочки, телевізор та кольоровий принтер, а також ПП «СТВ», які подарували закладу твердопаливний котел.

Творчий захід, проведений  для вихованців «Миколая ми чекаєм, радо в себе зустрічаєм», проведений вихователем Вікторією Денисенко сприяв розвитку творчих здібностей й популяризував метод реабілітації через творчість. Гостям і всім присутнім було цікаво спостерігати за щирими, непідробними емоціями, що панували в залі.