До КЗ «Березнянський НРЦ» завітали гості - засновник БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЧАРІВНИЦІ ДОБРА»

  До КЗ «Березнянський НРЦ» завітали гості - засновник БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЧАРІВНИЦІ ДОБРА» Альона Анатоліївна Розумієнко з подругами, членами організації.

Вони провели з вихованцями, які залишились у закладі на період осінніх канікул та дистанційного навчання, майстер – класи по виготовленню різних фігурок технікою орігамі, малювання плакатів, аплікації. А ще привезли солодощі та різні подарунки: в’язані дитячі речі, іграшки, прикраси.

   Але найвизначнішим подарунком для дітей були пледи та ковдри, з яких був зшитий рекордний в’язаний прапор України. 

  У місті Чернігові, в День захисників і захисниць України, на свято Покрови, розгорнули найбільший в’язаний Прапор України. Цей Прапор зв’язаний зі шматочків з усіх регіонів України, навіть з тих, де сьогодні окупанти намагаються нав’язати свій.

     Представники Національного реєстру рекордів України зафіксували в Чернігові новий рекорд  - «найбільший в’язаний прапор» 30,2*20,2 метри.

     Над Прапором працювали близько 350 майстринь із різних регіонів України, а також українці за кордоном, упродовж чотирьох місяців.

     З великого прапора залишили маленький в’язаний стяг. Решту полотнища поділили на ковдри та пледи, які передали родинам переселенців, дітям – сиротам і вихованцям нашого закладу.

   Дітки були раді долучитися до цієї знаменної події і тепер вони з гордістю вкриваються пледами та ковдрами лежачи у ліжечках, а також вкриваються в укритті, куди змушені спускатися коли оголошується повітряна тривога.

   І гості і діти закладу були щасливі приймати гостей, вони отримали море приємних вражень. Альона Анатоліївна пообіцяла підтримувати дружні зв’язки із вихованцями та працівниками закладу, а ця зустріч назавжди запам’ятається і залишить теплі спогади в дитячих сердечках.