День захисту дітей

Традиційно, в перший день літа, в КЗ «Березнянський НРЦ» відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати їх права, щоб усі вони росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними людьми, громадянами своєї країни.

В цьому році, незважаючи на введення в країні воєнного стану, ми не стали відходити від традицій і позбавляти дітей свята.

Свято вдалося. До закладу завітали давні друзі: представники сектору ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції ГУНП в Чернігівській області, Всеукраїнського об’єднання добровольців, кінологічної служби ГРПП. Вони привезли дітям солодощі, гарний настрій та різнопланові розваги: катання на службових автомобілях, гра в футбол, демонстрація кінологом вмінь навчених четвероногих друзів (собаки), гра майстра на саксофоні.

Вихованці КЗ «Березнянський будинок дитячої та юнацької творчості» організували для дітей концертно – розважальну програму «Ми діти твої, Україно!», психологічна служба Центру пригостила всіх присутніх солодкою ватою, а педагог – організатор потішила вихованців нанесеним на обличчя аквагримом.

Гарний настрій та незабутні враження і можливість хоч на деякий час забути про ситуацію в країні – це те, що так необхідно сьогодні.

Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Працівники Центру намагаються втілити ці мрії в життя.